Diergaarde Blijdorp

Tuinbouw

Een van de vaste opdrachtgevers van Kroes Aannemingsbedrijf B.V. is Diergaarde Blijdorp. Sinds de start van de samenwerking in 2012 hebben wij grond-, weg-, water én betonwerkzaamheden verricht aan toeristische trekpleisters als het Oceanium, vlindertuin Amazonica, de verblijven voor bosbuffels, penseelzwijnen, mohrgazellen et cetera.

Kroes Aannemingsbedrijf B.V. heeft in de periode van samenwerking aangetoond flexibel en zeer klantgericht te kunnen opereren. Er dient tijdens werkzaamheden immers rekening te worden gehouden met zowel dieren als bezoekers, die hier zo weinig mogelijk overlast van mogen ondervinden. Onze medewerkers hebben bewezen hun gedrag en werkethiek aan te kunnen passen aan deze bijzondere omgeving, dit tot grote waardering van de directie van deze nationaal bekende Rotterdamse dierentuin.

Tuinbouw

Zeer op prijs wordt gesteld dat Kroes Aannemingsbedrijf B.V. in staat is om volledig te ontzorgen, mee te denken én indien noodzakelijk zeer snel en flexibel te opereren. Hierdoor heeft de samenwerking zich de afgelopen jaren alleen maar verder geïntensiveerd.

Door de projecten in Diergaarde Blijdorp heeft Kroes Aannemingsbedrijf B.V. de kennis en kwaliteiten die gevraagd worden in deze zeer afwijkende markt. Deze mogelijkheden stelt zij uiteraard ook beschikbaar voor andere organisaties.

 

Gerelateerde projecten