Aardwarmteprojecten

Tuinbouw

Kroes Aannemingsbedrijf B.V. staat steeds vaker aan de basis van aardwarmteprojecten. Hierbij wordt op grote diepte geboord naar schone energie. Doelen zijn onder meer geringere afhankelijkheid van prijzen op de wereldenergiemarkt (belangrijk in de tuinbouw!), maar zeker ook het terugdringen van schadelijke CO2-uitstoot.

De rol van Kroes Aannemingsbedrijf B.V. in een aardwarmteproject is om de infrastructuur op en rond de boorlocatie volledig te realiseren. Dit betekent concreet het verzorgen van grond- en leidingwerk én het aanleggen van asfalt- en betonverhardingen, inclusief heiwerk (waarop enkele maanden de boorplatformen worden geïnstalleerd). Voorbeelden van aardwarmteprojecten waaraan Kroes Aannemingsbedrijf B.V. heeft meegewerkt, zijn de projecten van V.O.F. Geothermie in De Lier, Greenwell Westland in Honselersdijk en Duijvestijn Tomaten in Pijnacker.

Kroes Aannemingsbedrijf B.V. staat met deze werkzaamheden dus aan de basis van aardwarmteprojecten, die zorgen voor een duurzame en schonere wereld!

 

Gerelateerde projecten