Geschiedenis

CO2 Prestatieladder

Kroes Aannemingsbedrijf B.V. is vanaf de start in 1957 tot op heden een écht familiebedrijf. Aan de basis van de onderneming stonden eind jaren ‘50 Henk en zijn zoon Eef Kroes. Zij verzorgden loonwerkzaamheden bij boeren en tuinders in de regio Midden-Delfland en Westland. Ook was het bedrijf actief voor de gemeente Maasland, waarvoor het diverse grondwerkzaamheden verrichtte. Uit deze werkzaamheden ontstond het aannemingsbedrijf.

Ook andere gemeenten en tuinbouwbedrijven werden vaste relaties van Kroes. Later kwamen ook andere zonen en broers van de familie Kroes in het bedrijf. Dat is tot op de dag van vandaag het geval. Het bedrijf wordt nu geleid door de broers Marco en Evert Kroes, de derde generatie Kroes aan het roer van het bedrijf.

In de loop der jaren heeft Kroes Aannemingsbedrijf B.V. het dienstenportfolio steeds verder uitgebreid. De grond-, weg- en waterbouwactiviteiten worden nu gecompleteerd met diensten als het bouw- en woonrijp maken van projecten, rioleringen, draineren, egaliseren, beschoeiingen, damwanden, duikers et cetera. Kijk voor alle activiteiten onder de sectie GWW.

Ook is Kroes Aannemingsbedrijf B.V. vanaf de beginjaren ‘80 actief in betonbouw. Ook deze discipline heeft zich succesvol ontwikkeld met activiteiten als fundaties, vloeren, laad- en loskuilen, kelders, bruggen, duikers et cetera. Kijk voor alle diensten onder de sectie Beton.

Kroes Aannemingsbedrijf B.V. opereert anno nu veelal regionaal, maar is zeker ook actief buiten de regio en zelfs buiten de landsgrenzen.