Nieuws

ADB Coolcompany

14 december 2015 ADB Coolcompany

Van ADB Coolcompany hebben wij onlangs een bijzondere en uitdagende opdracht mogen ontvangen.
Dit bedrijf houdt zich bezig met het bewaren, behandelen en logistiek afhandelen van bederfelijke producten. Wij zullen zorg gaan dragen voor de beton fundatie en de geïsoleerde vloeren voor de nieuwbouw, de meervoudige laad- en loskuil voorzieningen geschikt voor 13 vrachtauto's, aanleg van een geluidswal en ca. 10.000 m2 aan asfalt verhardingen. In totaal zullen er 1300 heipalen geheid worden.
Om de bedrijfsvoering van ADB Coolcompany op een efficiente manier door te laten gaan ligt er voor ons een bijzondere uitdaging die wij met beide handen zullen aanpakken.

Kroes investeert in GPS Systeem

14 december 2015 Kroes investeert in GPS Systeem

Wij hebben geïnvesteerd in een graafgeleiding systemen (GPS) voor onze hydraulische graafmachines.
Vanuit een 3D gemodelleerde AutoCAD tekening kan de machinist eenvoudig de ontgravingen en aanvullingen uitvoeren zonder begeleiding van een grondwerker.

Vlotwateringbrug opgeleverd

14 december 2015 Vlotwateringbrug opgeleverd

De Vlotwateringbrug, ook wel de Vleermuisbrug genoemd, in Monster is in gebruik genomen. De brug staat bekend om zijn verblijfplaatsen voor vleermuizen.
In opdracht van en in goede samenwerking met de Gemeente Westland hebben wij dit mooie uitdagende project naar ieders tevredenheid kunnen opleveren. Daarbij heeft de architect van dit project de prestigieuze architectenprijs “ARC 15 Detail Award” gewonnen. Wij feliciteren Next Architecten en kunnen trots zijn dat we datgene wat de architect voor ogen had, hebben weten te realiseren.

Laad meer berichten in